LG deelt eigen ‘smartphone van de toekomst’ in nieuwe video

Een tijdje geleden onthulde LG het ontwerp van een smartphone genaamd de LG Velvet. Het gaat om de smartphone van de toekomst van het bedrijf. Eentje die nu opduikt in een nieuwe video, waardoor we een nog betere blik kunnen werpen.

LG hanteert namelijk al een aardige tijd hetzelfde ontwerp. Echt heel veel variatie zat er wat dat betreft niet in bij het bedrijf. Gelukkig ziet LG dat zelf ook en onthulde het kort geleden het ontwerp van een aankomende smartphone. Eentje waar we nu dus nog beter naar kunnen kijken.

LG onthult ontwerp nieuwe smartphone

Het meest opvallende aan het nieuwe ontwerp is het camerasysteem. Sinds vorig jaar lijkt er in de markt een trend te zijn om dit systeem zo aanwezig mogelijk te maken. Het resultaat daarvan is dat heel veel camera’s op dit moment voorzien zijn van hele camera-eilanden. Vierkante of rechthoekige blokken die alles behalve de schoonheidsprijs winnen.

Met de komst van de LG Velvet lijkt daar dus verandering in te komen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft namelijk voor een regendruppel-ontwerp gekozen. De grootste lens zit bovenaan en de kleinste onderaan. Hierdoor krijg je een soort waterdruppel effect. Op papier zag het ontwerp er al ontzettend strak uit, maar de praktijk maakt het nog beter.

Aanschouw het ontwerp in onderstaande video van LG:

Doorlopend scherm en kleurenopties

De video richt zich voornamelijk op het nieuwe camerasysteem, maar er valt nog meer informatie uit te halen. Zo zien we onder andere ook het nieuwe doorlopende scherm op de LG Velvet. Wat het scherm precies te bieden heeft weten we niet, maar het ontwerp komt wel naar boven. Iets dat we uiteraard ook al in de schetsen zagen, maar nu dus beter in beeld komt.

Daarbij zien we ook verschillende kleurenvarianten van de nieuwe smartphone. Zo zien we de kleuren groen, rood, zwart en wit. Wanneer de smartphone precies verschijnt, wat het verder te bieden heeft of wat hij gaat kosten, zal de tijd ons leren.

Reageer op artikel:
LG deelt eigen ‘smartphone van de toekomst’ in nieuwe video
Sluiten