Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Sonos te duur? Mediamarkt geeft hoge korting op ideaal alternatief

Heb je een OLED of QLED? Dan geniet je van prachtig beelden als je een serie of film kijkt. Waarom geef je dan geen aandacht aan het geluid? Mediamarkt heeft nu het ideale Sonos-alternatief van LG.

Het is eigenlijk best raar dat we flink wat geld lappen voor een nieuwe televisie, maar daarna niets meer investeren in het geluid. Dit terwijl ook audio een groot gedeelte van de serie- of filmbeleving is. Een soundbar van Sonos of een ander merk voegt dan ook echt wat toe.

Het Sonos-alternatief bij Mediamarkt

We snappen echter dat je wellicht tegen de aankoopprijs van een Sonos Beam of Arc aanloopt. Gelukkig hoeft het echt niet zo duur te zijn, want er zijn ook goedkopere alternatieven op de markt die je film- of seriebeleving al flink verbeteren. De bekende tv-maker LG heeft bijvoorbeeld ook een eigen lijn. Eén model is nu flink goedkoper bij Mediamarkt.

Goed, de kwaliteit is niet zo uitmuntend als Sonos, maar nog steeds wordt jouw geluid enorm verbeterd. Deze soundbar is namelijk geschikt voor het afspelen van Hi-res audio-bestanden. Daardoor geniet je niet alleen van de geluiden in jouw favoriete serie of film, maar ook speel je daarop makkelijk jouw muziek af.

Daarnaast is deze soundbar ook nog eens extra slim als je een LG-televisie hebt. Zo beschikt dit Sonos-alternatief over de speciale TV Sound Mode Share. Het apparaat maakt gebruik van de geluidsprocessor in jouw televisie en past het geluid van je soundbar daar op aan.

Een goedkopere deal

Naast de soundbar krijg je er bij Mediamarkt ook nog eens een subwoofer meegeleverd. Zo hoor je ook een prima bas in je kamer. Iets wat met huidige OLED’s en QLED’s lastig te bereiken is, aangezien die niet veel ruimte voor speakers hebben.

Sonos te duur? Mediamarkt geeft hoge korting op ideaal alternatief
De set. (Afbeelding: LG)

Normaal kost de soundbar inclusief subwoofer je 249 euro, wat dus al flink goedkoper is dan een Sonos. Mediamarkt doet er nu schepje korting bovenop. Daarom betaal je nog maar 199 euro.

Dit zijn de 7 beste films uit 2023 (volgens Rotten Tomatoes)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!