LG duwt televisie in een koffer en het is zo raar dat we het willen

Televisies Jeroen Kraak 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Ga je binnenkort op vakantie? Dan heeft LG mogelijk een zeer opmerkelijke gadget voor je. Het bekende elektronicamerk stopt nu namelijk een televisie in een koffer.

Het kan behoorlijk stressvol zijn om je koffer in te pakken. Je hebt altijd het gevoel dat je iets vergeet mee te nemen. Een item dat we meestal thuislaten, is de televisie. Maar als het aan LG ligt, nemen we die voortaan ook gewoon mee.

LG plaatst een televisie in een koffer

LG heeft een televisie ontwikkeld die in een koffer past. Deze heeft een afmeting van 27 inch en wordt StandbyME Go genoemd. Deze koffer/televisie is volledig draadloos en gaat op een volle lading drie uur mee. Bovendien zijn er ook nog vier ingebouwde speakers in de koffer.

Het scherm is bovendien een touchscreen. Dit betekent dat je de LG-televisie voor meer kunt gebruiken dan alleen het bekijken van je favoriete Netflix– en Disney+-series. Het is zelfs mogelijk om de koffer om te draaien en bijvoorbeeld een spelletje te spelen.

Natuurlijk wil je de exacte specificaties weten. De televisie heeft een 1080p LCD-scherm met een verversingssnelheid van 60 Hz. Onder de motorkap bevindt zich de a7 AI Processor Gen5 van LG, die ook de resolutie kan verbeteren. Daarnaast beschikt het apparaat over één HDMI-poort.

Makkelijk mee te nemen?

Omdat deze LG-televisie bedoeld is om mee te nemen, is het handig om de exacte afmetingen en het gewicht te kennen. Om precies te zijn, meet deze 62 x 36,1 x 3 centimeter. Zonder standaard weegt de koffer ongeveer 12,7 kilo. Het kan daarom nog wel een uitdaging zijn om hem ergens naartoe te dragen.

Misschien denk je dat je ergens kabels moet aansluiten, maar dat is niet nodig. De televisie draait op het webOS van LG en ondersteunt Airplay. Je kunt ook eenvoudig verbinding maken met het internet of je telefoon.

Op dit moment is de LG-televisie in de Verenigde Staten te pre-orderen voor 999 dollar. Vanaf 28 augustus wordt deze daadwerkelijk geleverd. Of het apparaat ook naar Nederland komt, is nog onbekend.

Samsung brengt mega-tv naar Nederland, maar wel voor megaprijs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen