LG gaat next-level: T-vormige smartphone met twee schermen op komst

LG Electronics gaat op 14 september 2020 iets bijzonders onthullen. Het bedrijf tilt de smartphone naar een nieuw niveau door er eentje op de markt te brengen in een T-vorm. En dat kan uiteraard alleen wanneer je zo’n smartphone twee schermen geeft.

De komst van de telefoon wordt bekend gemaakt door middel van een video. De video dient als uitnodiging voor het evenement van 14 september en geeft een klein voorproefje van de smartphone.

LG gaat T-vormige smartphone introduceren

In de video van LG is te zien dat de focus vooral ligt op ‘het ontdekken van datgeen dat nog niet ontdekt is’. Daarbij zien we een T-vorm, dat uiteindelijk transformeert in een standaard smartphone. Het lijkt te gaan om een smartphone met twee schermen, dat uit zichzelf kan draaien. Dit moet er dus voor zorgen dat de telefoon uiteindelijk een T-vorm heeft.

Via officiële weg weten we dus een beetje wat we kunnen verwachten en op 14 september leren we meer. Via onofficiële weg weten we overigens wel al iets meer. Zo zijn er al verschillende geruchten en lekken geweest rondom deze telefoon. Vorige week werd de komst van deze unieke smartphone al aangekondigd en uiteindelijk doet LG het vandaag officieel.

Project Explorer

De T-vormige smartphone is onderdeel van LG’s Explorer project. Het betekent dus niet dat dit slechts één toestel wordt, maar dat het tot een line-up behoort. We kunnen dus meer unieke smartphones verwachten.

Die conclusie kunnen we trekken, omdat LG eerder al vertelde over Project Explorer. Volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf moet deze serie innovatie naar een hoger niveau tillen. “Het project bestaat uit apparaten die nog nooit eerder gebruikte gebruikservaringen leveren”, zo liet het bedrijf onder andere weten. We krijgen dus een lading smartphones te zien met unieke functionaliteiten en ontwerpen.

Met de introductie van de LG Velvet herziet LG Electronics zijn smartphone line-up. Iets waar Explorer ook een groot onderdeel van is.

Reageer op artikel:
LG gaat next-level: T-vormige smartphone met twee schermen op komst
Sluiten