David van Benthem
David van Benthem Smartphones 21 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

LG V60 Renders tonen sterk verbeterd camerasysteem met 4 lenzen

Er is een nieuwe render uitgelekt van de LG V60 ThinQ. De high-end telefoon van LG zou vier camera’s gaan krijgen en een batterij waar je u tegen zegt. Dat meldt Android Headlines.

De V-serie van LG staat bekend om het feit dat de telefoons veel performance bieden in combinatie met een robuust design. Het lijkt volgens de renders erop dat de V60 hierop voort zal bouwen. De voorganger, de V50, was de eerste LG-telefoon die het nieuwe 5G-netwerk ondersteunde.

LG werkt met hetzelfde ontwerp

Volgens de renders gaat de LG V60 op zijn voorganger lijken, maar wel met een aantal verbeteringen. Het nieuwe vlaggenschip heeft net iets kleinere bezels en een nog kleinere notch.

De volumeknoppen zitten links en de aan-uitknop aan de rechterkant. Ook zit er links een speciale knop om Google Assistant mee te activeren. De setup van de knoppen is zo precies hetzelfde als bij de V50. ‘Never change a winning team’, zullen ze bij LG gedacht moeten hebben.

Met maar liefst vier camera’s en vier microfoons is de telefoon ideaal voor de vlogger en de videomaker. Details zijn er nog niet wat betreft de lenzen. Hoewel LG een prima reputatie op dit vlak heeft, zullen we daar nog even geduld mee moeten hebben.

 

LG V60 ThinQ Render Android Headlines
Een render van de LG V60 ThinQ. (Afbeelding: Android Headlines)

Een telefoon voor de muziekliefhebber

De LG V60 weet daarnaast te verrassen met een 3.5mm jack voor je koptelefoon. Daar komt bij dat de telefoon een batterij een geweldig uithoudingsvermogen heeft met 5000mAh. De grotere batterij past bij de trend rond telefoons, aangezien betere hardware en zwaardere programma’s vragen om een grotere accu.

Met de nieuwe Snapdragon 865 die ondersteund wordt met 8GB werkgeheugen is de V60 een volwaardig vlaggenschip. Verwacht wordt dat LG aan het einde van deze maand de telefoon officieel zal aankondigen. De verwachting is dat het toestel vervolgens een maand later in de schappen ligt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LG V60 Renders tonen sterk verbeterd camerasysteem met 4 lenzen
Sluiten