Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 25 jun 2019

Liam Hemsworth als slechterik in trailer indiefilm Killerman

Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal blockbusters uitgekomen en het einde is nog niet in zicht. Toch moeten we ook de wat kleinere films niet vergeten, want daar zitten soms de echte pareltjes tussen. Een van die indiefilms met veel potentie is Killerman, welke hoofdrollen heeft voor Liam Hemsworth en Emory Cohen.

Killerman trailer

We zijn allemaal wel bekend met films waarin de good guys het tegen de badguys moeten opnemen. Ondanks dat dit principe nog steeds erg vermakelijk kan zijn zou het natuurlijk ook een keer leuk zijn als een slechterik centraal zou staan. Dit lijkt het geval in Killerman, waarin Liam Hemsworth de hoofdrol heeft. Bekijk de trailer hieronder:

Er is nog weinig over de film bekend, maar hieronder kun je de officiële beschrijving lezen:

´´Een New Yorkse witwasser genaamd Moe Diamond zoekt wanhopig naar antwoorden nadat hij wakker is geworden met miljoenen aan cash en drugs maar geen idee heeft wat er gebeurd is. Daarbij wordt hij op de hielen gezeten door een grote gewelddadige agenten.´´

Hierbij moeten we vermelden dat Moe door Hemsworth gespeeld wordt. Gezien het feit dat hij zijn geheugen kwijt is zou het zomaar kunnen dat hij eigenlijk geen slechterik is, maar ze hem er gewoon hebben ingeluisd. Hoe het precies zit is echter nog even afwachten.

Killerman zal vanaf volgend maand op het Fantasia Film Festival te zien zijn en vanaf 30 augustus naar de bioscoop komen. Er is helaas nog niks bekend over een Nederlandse release.

Liam Hemsworth

Hoofdspeler Liam Hemsworth is met name bekend vanwege zijn broer Chris, die de superheld Thor vertolkt in het Marvel Cinematic Universe. Al heeft hij zelf natuurlijk ook wat noemenswaardige rollen op zijn naam staan. Zo was hij bijvoorbeeld in de films van The Hunger Games te zien.

Meer filmgerelateerde nieuwtjes zijn hier te lezen.

Reageer op artikel:
Liam Hemsworth als slechterik in trailer indiefilm Killerman
Sluiten