Action en Aldi superaanbieding van de week: 360 graden panorama-camcorder

We leven in een “picture or it didn’t happen tijd” en als je echt bewijs wilt hebben van je avonturen is een video dan natuurlijk nog beter. Om optimaal de wereld om je heen op te nemen, kun je deze week bij Lidl terecht. Daar hebben ze namelijk een 360 graden panorama-camcorder voor je in de aanbieding, die je voor meer in kunt zetten dan alleen mooie panorama beelden opnemen.

Berg aan features

De camcorder is uitgerust een 8 megapixel Sony sensor, waarmee je geïnterpoleerd maximaal 16 megapixel beelden kunt opnemen. Deze beelden kun je uiteraard 360 graden om het apparaat opnemen en dat kunnen zowel foto’s of video’s zijn. Om je op gang te helpen krijg je een hoop verschillende features tot je beschikking om bijvoorbeeld dramatisch versnelde of juist vertraagde video’s te maken. Ook kun je gaan voor een oneindige lus en verschillende panorama-aanzichten. In de auto komt het ding ook van pas, want daar kun je hem inzetten als een 360 graden dashcam om al je avonturen onderweg vast te leggen.

Lidl 360 graden camcorder

Wifi en bijbehorende app

Uiteraard is er een bijbehorende app voor je smartphone, die je via wifi kunt koppelen aan de camcorder. Met de app kun je op afstand het apparaat bedienen en kun je aan de slag met het bewerken van je footage. Zo kun bijvoorbeeld bezig gaan met het voorbereiden van je YouTube of Facebook video’s of je zelfs wagen aan virtual reality.

Camcorder met extra accu

Verder komt het apparaat met een redelijke accu, die goed zou moeten zijn voor twee uur aan opnames. Je krijgt er echter ook een extra accu bij, zodat je daarna gewoon vrolijk door kunt gaan. Voor je opnames is er 16GB aan opslagruimte aanwezig, die je kunt uitbreiden tot 64GB met een microSD-kaartje.

Lidl 360 graden camcorder

Online bestellen

Je kunt de 360 graden camcorder op het moment bestellen in de Lidl webshop voor 75 euro, waar hij normaal gesproken 129 euro kost. Dat is een mooie korting en je lijkt er behoorlijk wat voor te krijgen. Verder krijg je er nog allerlei accessoires bij, zoals verbindingsstukken en houders voor bijvoorbeeld je auto, fiets of helm. Mocht je nou echt voor een dashcam willen gaan, kun je ook kiezen voor dit 360 graden model. Deze dashcam is speciaal gefocust op je auto en vertelt je dan ook wanneer iemand er zomaar aan zit.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: 360 graden panorama-camcorder
Sluiten