Rillingen op je rug? Lidl heeft de ideale warmtebron voor je in de aanbieding!

Deals Mark Hofman 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Het begint langzaam maar zeker koud te worden buiten. Met gigantische gasprijzen is stoken alsof je leven er vanaf hangt misschien niet heel handig, dus komt Lidl met de ideale aanbieding voor de koukleumen onder ons.

Ja, weten het: ook energie is alles behalve gratis deze dagen. Toch kan een kleine warmtekachel er voor zorgen dat je kamer in no-time warm is en jij niet al te lang hoeft te stoken. En dat kan dus al voor een prikkie!

Lidl dropt elektrische warmtekachel met korting

Consumenten die regelmatig gadgets scoren bij de Lidl weten wat Silvercrest voor een merk is. Doorgaans levert het bedrijf goede producten voor een aanzienlijk lage prijs. Mooie daaraan is dat de Lidl er vervolgens, regelmatig, een schepje bovenop doet met een heerlijke stapel korting.

Wie het snel koud heeft en zijn huis in rap tempo wil verwarmen, die zit dus ook al snel goed bij Lidl. De supermarktketen dropt namelijk de Silvercrest LCD ventilatorkachel in de aanbieding. Niet alleen te gebruiken als warmtekachel, maar tijdens hete dagen ook als ventilator.

Lidl, aanbieding, warmtekachel
(Afbeelding: Lidl)

Het is mogelijk om de warmtekachel tussen de zes graden Celsius en achtendertig graden Celsius in te stellen. Hij heeft een inschakelbare oscillatie van tachtig graden voor ideale warmteverdeling, is beveiligd tegen oververhitting en kent twee warmtestanden (1000W en 2000W).

Normaal gesproken tik je de Silvercrest LCD ventilatorkachel op de kop voor 39,99 euro, maar Lidl komt met 25 procent korting. Hierdoor is de handige gadget nu op de kop te tikken voor 29,99 euro. 

Meer toffe deals van WANT

We zijn bij WANT ongelofelijk gek op technologie en daardoor dus ook op gadgets die het leven iets makkelijker maken. Het is daarom bijna een verplichting dat we dagelijks opzoek gaan naar de allerbeste deals, zodat jij goedkoop kunt genieten van deze wonderen wereld.

Benieuwd naar welke deals we allemaal voor je gevonden hebben? Hou dan deze pagina op onze website goed in de gaten of check het onderstaande artikel:

De fijnste Aldi-, Kruidvat, Lidl- en Action-deals uit de folders van deze week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen