Lidl & Action gadgets onder 25 euro: van slim stopcontact tot slimme camera

#1 Lidl aanbiedingen week 47 2021

Lidl deal: Elektrische tandenborstel

Een schoon gebit hoeft geen fortuin te kosten. Dagelijks twee keer twee minuten je tanden poetsen… Nee. Stop. We gaan je geen lesje tandenpoetsen en mondhygiëne geven. In plaats daarvan kun je zelf bij Lidl terecht voor een elektrische tandenborstel die twee tientjes kost. Dat is goedkoop. En het is een goede koop als je hem ook daadwerkelijk gebruikt.

elektrische tandenborstel Lidl
Elektrische tandenborstel (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Philips multi groom series 3000

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat je zomerse baardje, die inmiddels is wild gegroeid tot een baard waar de kerstman ‘U’ tegen zegt, er af mag. Dat doe je met een trimmer zoals deze van Philips. De 6-in-1 trimmer is geschikt voor styling van lange, korte en stoppelbaarden.

Philips multigroom Lidl
Philips multigroom 3000 (Afbeelding: Lidl)

19,00 euro

Lidl deal: Slim stopcontact voor buiten

Een slim stopcontact is geen sexy gadget, maar het is wel een handig ding. Dit stopcontact tovert al je ‘domme’ apparaten om in slimme apparaten. Steek simpelweg de stekker in het stopcontact, en vanaf nu kun je het apparaat via een app op je smartphone of tablet bedienen. Slim, hè?. Dit slimme stopcontact is speciaal ontwikkeld voor buiten, zodat je tijdens de feestdagen alle lampjes buiten aanzet zonder daarvoor van de bank af te komen.

slim stopcontact buiten Lidl
Slim stopcontact voor buiten (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action gadgets onder 25 euro: van slim stopcontact tot slimme camera
Sluiten