Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 7 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: ideale mini Bluetooth speaker

Muziek is iets dat je eigenlijk altijd bij je zou moeten hebben of in ieder geval de mogelijkheid om een muziekje op te zetten. Op zich is dat tegenwoordig niet zo’n probleem, aangezien we toch al de hele dag met onze smartphones rondlopen. De toestellen hebben doorgaans echter geen geweldige speakers en daarom is een kleine Bluetooth speaker, die je overal met je mee kunt nemen, handig. Precies zo’n mini Bluetooth speaker heeft Lidl toevallig voor je in de aanbieding. Dus als je er nog geen hebt, is dit het moment om toe te slaan.

Tien meter bereik

Het speakertje is van het merk Silvercrest, dat we wel vaker vinden bij Lidl, en ondersteunt Bluetooth 4.1. Je kunt je smartphone of ander Bluetooth apparaat met muziek draadloos aansluiten tot een afstand van 10 meter. Ook kun je gebruik maken van de goede oude headphone jack en je toestel aansluiten met een jack-to-jack kabel. Deze krijg je er ook meteen bij samen met een USB oplaadkabel.

Lidl mini Bluetooth speaker

Handsfreeset

Verder kun je de speaker natuurlijk in de auto gebruiken als een handsfreeset en op je smartphone  aansluiten om het net allemaal wat beter te horen. Voor de muziek is het waarschijnlijk handiger om het audiosysteem van je auto zelf te gebruiken. De batterij zou in ieder geval zo’n 8 uur mee moeten gaan.

Bluetooth speaker online bestellen

De mini Bluetooth speaker kost normaal gesproken 11,99 euro, maar heeft nu een korting van 16 procent waardoor je hem voor 9,99 euro kunt scoren. Dit doe je in de lidl webshop en in de fysieke winkel hoef je dus niet te zoeken. Het apparaatje komt in de kleuren zwart, blauw en rood.

Als je overigens in de bus of trein zit, is het natuurlijk wat minder sociaal om je speaker in te zetten voor je muziek. Dan is een koptelefoon handiger en we hebben de 10 beste noise-cancelling exemplaren van 2018 voor je op een rijtje gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: ideale mini Bluetooth speaker
Sluiten