Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, solar powerbank en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 28 2021

Lidl deal:

Bellen in de auto mag alleen handsfree. Dat weet jij. Die regel is al zo lang geleden in werking getreden dat we hier verder geen woorden aan vuil willen maken. Behalve dan dat als je nog geen handsfree-set hebt, je die serieus moet overwegen. Lidl verkoopt deze week een goedkoop model. Dit apparaat werkt op Bluetooth 5.0 en is geschikt voor gangbare smartphones.

Bluetooth handsfree set Lidl
Bluetooth handsfree-set (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Strijkijzer

Vanuit huis werken in je oude kloffie is prima, maar op kantoor rondlopen in je pyjama wordt toch niet door iedereen gewaardeerd. Kreeg jij wat scheve blikken toen je een tijdje terug weer op kantoor verscheen met je pyjama aan? Overweeg dan gewone kleding. Gewone gestreken kleding. Heb je die niet? Koop ze dan. Lidl helpt je in ieder geval op weg met een strijkijzer.

strijkijzer Lidl
Strijkijzer (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Sony koptelefoon MDR-XZ110

Een Sony koptelefoon voor minder dan 15 euro? Geen probleem. Zie hier een exemplaar dat zelfs maar een tientje kost. Dit model is een over-ear koptelefoon die je op kunt vouwen (handig wanneer je hem in je tas stopt), en met een frequentiebereik van 12-22000 Hz. Niet verkeerd voor zo’n budget hoofdtelefoon. Leuke extra: je krijgt ook een snoer bij deze hoofdtelefoon. Hij heeft namelijk geen Bluetooth.

sony koptelefoon Lidl
Sony koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: Sony koptelefoon, solar powerbank en meer
Sluiten