Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 24 jul 2021

Lidl & Action’s budget techy gadgets: van bagageweegschaal tot ”65 4k tv

#1 Lidl aanbiedingen week 29 2021

Lidl deal: Bagageweegschaal

Ik ga op vakantie en neem mee… te veel bagage. Dit voorkom je door, A, niet een extra grote backpack of koffer mee te nemen, of B, jezelf een maximaal gewicht te stellen. In dit laatste geval heb je een bagageweegschaal nodig. Dit kleine gadget weegt bagage tot een gewicht van 50 kilo (moet genoeg zijn lijkt ons zo) tot op 100 gram nauwkeurig.

bagageweegschaal Lidl
Bagageweegschaal (Afbeelding: Lidl)

16,99 euro

Lidl deal: Huawei monitor

Een monitor is een must-have gadget voor tijdens het thuiswerken. Tenminste, als je tijdens je werk een computer gebruikt. Anders heb je er weinig aan. En ook alleen als je het niet leuk vindt om geld uit te geven bij de fysiotherapeut. Besteed dat geld beter aan een monitor als deze. Beland je alsnog bij de fysio dan heb je in ieder geval een (extra) groot scherm om de bevestigingsmail van de afspraak op te lezen.

Huawei monitor Lidl
Huawei monitor (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Lidl deal: Grundig Ultra HD 4k Smart tv 65”

Een Ultra HD 4K smart tv zo groot dat hij een complete muur beslaat? Handig. Of lelijk. Dat mag je zelf bepalen. Indien je het handig, of zelfs mooi, vindt kun je in week 29 bij Lidl terecht voor een grote 65” 4K Ultra HD smart tv. Subtiel is anders, maar je kunt er zeker aardig een film of serie op kijken. Tenminste, als je ruimte in de kamer hebt om een beetje op een afstand te zitten.

4K Grundig tv Lidl
Grundig 4K tv (Afbeelding: Lidl)

649,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s budget techy gadgets: van bagageweegschaal tot ”65 4k tv
Sluiten