Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 24 jul 2021

Lidl & Action’s budget techy gadgets: van bagageweegschaal tot ”65 4k tv

#2 Action aanbiedingen week 29 2021

Draadloze oplader standaard

Hee, een draadloze oplader standaard. Is dat dan een standaard voor je draadloze oplader? We wisten niet dat we die nodig hadden, Action. Wat zei je? Is het een standaard mét draadloze oplader? Oh, dat is een stuk logischer. En handiger. Dit goedkope gadget heeft een USB-aansluiting en is compatibel met alle smartphones met QI-functie.

draadloze oplader standaard
Draadloze oplader standaard (Afbeelding: Action)

4,89 euro

Hama powerbank

Een powerbank is een onmisbare gadget voor smartphone verslaafden. Dit 10.000 mAh apparaatje dat iets meer dan een tientje kost voorkomt diens grootste angst: een smartphone met nog maar 20 procent batterij, of erger, een lege batterij. 10.000 mAh is in ieder geval genoeg om de gemiddelde smartphone tot drie keer toe op te laden.

powerbank Action
10.000 mAh powerbank (Afbeelding: Action)

10,95 euro

Party speaker big boomer

We sluiten dit rijtje af met een knaller waarmee je een knalfeest kunt bouwen: Action’s Party Speaker Big Boomer. Dit laatste betekent (hopelijk) niet dat hij alleen bedoeld is voor enorme boomers; millennials en Gen-Z worden niet geweigerd aan de kassa. De speaker heeft, aldus Action, een ‘gaaf’ discolicht. Hmm, misschien is hij dus toch wel alleen bedoeld voor boomers.

party speaker Action
Party speaker (Afbeelding: Action)

49,95 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s budget techy gadgets: van bagageweegschaal tot ”65 4k tv
Sluiten