Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Lidl & Action’s gadgets onder 10 euro: van fietslamp tot AirPods accessoire

#1 Lidl aanbiedingen week 35 2021

Lidl deal: LED-fietsverlichtingsset

Veilig fietsen in het donker kost als het aan Lidl ligt een tientje. Dat is niet veel. Een boete voor fietsen zonder licht is duurder, en een ziekenhuisbezoekje omdat je compleet onzichtbaar voor auto’s langs de weg fietste ook. Om deze set op je fiets te bevestigen heb je overigens geen schroevendraaier nodig: de lampen klikken zo op het frame van je fiets. Dat kan je excuus om zonder licht in het donker te fietsen dus niet zijn.

LED-fietsverlichtingset Lidl
LED-fietsverlichtingset (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Bluetooth handsfree-set

Veilig bellen tijdens het rijden kost volgens Lidl slechts vijf euro. Dat is geen geld. Zeker wanneer je altijd bereikbaar ‘moet’ zijn en het niet kan laten om tijdens het rijden te bellen. In dit geval kun je deze week bij Lidl naar binnen lopen om deze Bluetooth handsfree-set te scoren. Al kun je ook het kantoor van je leidinggevende binnenlopen of even met je partner om tafel gaan zitten om te vragen of het alsjeblieft een tikkeltje minder bereikbaar kan. Dat scheelt je namelijk vijf euro en ongewenste afleiding tijdens het rijden.

Bluetooth handsfree set Lidl
Handsfree set (Afbeelding: Lidl)

4,99 euro

Lidl deal: Sony koptelefoon MDR-ZX110

Zie hier een zeer degelijke koptelefoon voor een tientje. Deze Sony koptelefoon heeft een frequentiebereik van 12-22.000Hz. Dat is niets bijzonders. Wel bijzonder, anno 2021, is het snoer aan de koptelefoon. Die is haast retro. En een retro item voor een tientje is werkelijk geen geld.

Sony MDR-XZ110 hoofdtelefoon Lidl
Sony MDR-XZ110 (Afbeelding: Sony)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 10 euro: van fietslamp tot AirPods accessoire
Sluiten