Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 4 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Lidl & Action’s gadgets onder 10 euro: van fietslamp tot AirPods accessoire

#2 Action aanbiedingen week 35 2021

Trust gaming speaker-set

Dat vrijwel alles dat Action verkoopt bizar goedkoop is, hoeven we je hopelijk niet uit te leggen. Neem bijvoorbeeld deze set van twee speakers met USB-kabel. De 12Watt Trust speakers hebben zelfs ingebouwde RGB-verlichting die wisselt van kleur. Verwacht voor een tientje geen complete lasershow maar simpelweg rood en blauw licht dat irritant wordt nadat je het een uur lang vanuit je ooghoek hebt zien knipperen.

Trust gaming speaker set Action
Trust gaming speaker set (Afbeelding: Action)

9,95 euro

AirPods beschermhoes

Apple’s AirPods zitten natuurlijk al in een beschermhoes. Een hagelwitte glanzende oplaadcase. Wie niet wil dat die oplaadcase beschadigt of zijn hagelwitte glans verliest, kan een hoes om deze hoes doen. Wie na de aanschaf van de dure AirPods geen geld meer over heeft voor een serieuze beschermhoes kan bij Action terecht voor een siliconen exemplaar van een euro.

AirPods case Action
AirPods case (Afbeelding: Action)

0,99 euro

Home Essentials Waterkoker

Action heeft het goed begrepen. Een waterkoker is inderdaad een ‘home essential’. Naast het tosti-ijzer en het koffiezetapparaat natuurlijk. Deze waterkoker heeft een inhoud van 1 liter en is daarvoor precies groot genoeg voor iemand die diens thee het liefst drinkt uit een enorme trog, of voor wie kokend water alleen gebruikt om instant noodles op te warmen.

6,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 10 euro: van fietslamp tot AirPods accessoire
Sluiten