Lidl & Action budget gadgets onder 10 euro: draadloos toetsenbord en mee

#1 Lidl aanbiedingen week 36 2021

Lidl deal: Mini-luchtpomp of zadeltas met fietsgereedschap

Nederland is een fietsland. Dat betekent dat Nederland ook het land is van platte banden. Wees een goede burger, wees een goede fietser, en wees voorbereid op hetgeen je niet kunt voorkomen met een mini-luchtpomp op zak.

mini-luchtpomp zadeltas Lidl
Mini-luchtpomp en zadeltas met accessoires (Afbeelding: Lidl)

6,99 euro

Lidl deal: Stappenteller

Overweeg je een dure Apple Watch te kopen omdat je je stappen wilt bijhouden en activiteit wil tracken? Vergeet Apple’s Watch en ga bij Lidl langs voor deze stappenteller. Dit gadget dat een tientje kost doet hetzelfde.

Oké, het heeft uiteraard niet alle functies die een Apple Watch heeft, maar moet voldoende zijn voor de fitness freak. De ‘ouderwetse’ stappenteller heeft namelijk een kleine evolutie doorgemaakt en heeft namelijk, naast het tellen van stappen, nog meer functies die fitheid monitoren. Denk bijvoorbeeld aan de afstand die je loopt, looptijd, snelheid, vetverbranding, temperatuur, calorieverbranding, en meer.

stappenteller Lidl
Crivit stappenteller (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Stoomstrijkijzer

Wordt er weer van je verwacht dat je strak in pak op werk verschijnt? Balen voor je. Lidl kan dit niet leuker maken, maar helpt je wel een handje bij het ‘strak’ gedeelte uit ‘strak in pak’. Dit simpele stoomstrijkijzer strijkt kreukels uit kleding. Al moet je dat strijken overigens wel zelf doen.

stoomstrijkijzer Lidl
Stoomstrijkijzer (Afbeelding: Lidl)

10,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action budget gadgets onder 10 euro: draadloos toetsenbord en mee
Sluiten