Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 7 apr 2021

Lidl & Action’s gadgets voor de sportieveling: van fietsendrager tot Bluetooth oordopjes

#1 Lidl aanbiedingen week 14 2021

Lidl deal: Fietsendrager ‘Jake’

Dit is Jake. Jake is een fietsendrager. Hij kan twee fietsen dragen. En met een beetje geluk wil Jake je e-bikes ook wel vervoeren. Dankzij de diefstalbeveiliging op Jale is de kans kleiner dat je (elektrische) fietsen worden gestolen tijdens je uitje of weekendje weg. Fijn toch? Be like Jake.

fietsendrager Lidl
Fietsendrager ‘Jake’ (Afbeelding: Lidl)

269,00 euro

Lidl deal: Hometrainer

Vergeet de sportschool (als je die inmiddels nog niet vergeten was tenminste). De lente is aangebroken en je kunt dus lekker de frisse buitenlucht in om een rondje te fietsen. Als je dat te spannend vindt of niet zo veel hebt met frisse buitenlucht ga dan voor het raam op deze hometrainer zitten. De hometrainer heeft een magnetisch weerstandssysteem en een motor- en computergestuurde weerstandsregeling.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

229,00 euro

Lidl deal: Smoothie blender to go

Een smoothie blender to go is een handige gadget voor wie tijdens het wandelen van een ultra verse smoothie wil genieten. Hij heeft namelijk ingebouwde RVS messen waardoor hij alles wat je erin gooit onderweg voor je pureert. Het is natuurlijk ook een goede optie voor wie druk druk druk is en geen tijd heeft de blender in de keuken drie minuten te laten draaien.

smoothie maker Lidl
Smoothie maker to go (Afbeelding: Lidl)

15,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor de sportieveling: van fietsendrager tot Bluetooth oordopjes
Sluiten