Lidl & Action lichten op: van LED-loungestoel tot solar schijnwerper

#1 Lidl aanbiedingen week 37 2021

Lidl deal: Accu-buitenlamp

Maak kennis met Lidl’s meest handige en onhandige gadget tegelijkertijd. Doe de lamp aan wanneer het buiten donker is zodat je het glas wijn dat voor je op tafel staat weer kunt zien. ‘Lamp aan’ is alleen ook een uitnodiging aan alle muggen uit het land om je gezellige avondje wijn lurken te komen verstoren. Enjoy!

accu-buitenlamp Lidl
Accu-buitenlamp (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Lidl deal: Solar LED-schijnwerper

Dit artikel schijnwerpers in de schijnwerpers. Zowel Action als Lidl verkopen in week 37 een schijnwerper voor buiten. We zullen niet oordelen over de obsessie met fel licht dat aan springt wanneer iemand in de buurt van de lamp komt. Ieder zo z’n ding. Het is zeker praktisch. Veel zoetsappigs kunnen we daarom niet over deze LED-schijnwerper verzinnen. Al is het natuurlijk wel te hopen dat het zonnepaneel genoeg zonnestralen vangt. Niet perse om de lamp te laten stralen, maar voor een beetje fatsoenlijke zonnige herfst en winter.

LED-schijnwerper Lidl
Solar LED-schijnwerper (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: LED-loungestoel

Is dit de lichtste stoel die bestaat? Deze loungestoel heeft ingebouwde LED-verlichting die je in alle kleuren van de regenboog kunt laten schijnen. Lekker loungen op dit ding lijkt ons niet echt waarschijnlijk; het lijkt op een groot uitgevallen kinderstoeltje met te weinig ondersteuning voor de rug. Op een fel verlichte roze of groene stoel zitten is daarnaast niet echt onze definitie van relaxed. Misschien is het wel de jouwe.

Led-stoel Lidl
LED-loungestoel (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action lichten op: van LED-loungestoel tot solar schijnwerper
Sluiten