Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Lidl & Action’s sporty gadgets: elektrische mountainbike en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 30 2021

Lidl deal: Elektrische mountainbike

Mountainbiken is een avontuurlijke en zware sport. Om de sport minder zwaar te maken, maar zeker niet minder avontuurlijk, kun je een elektrische mountainbike gebruiken in plaats van een gewone mountainbike. Deze geeft je een duwtje in de rug. Al is de kans groot dat je met een e-MTB onder je kont een langere route rijdt dan op een gewone mountainbike, waardoor je alsnog een soortgelijke workout krijgt.

Dit exemplaar van Lidl met 250 Watt achterwielmotor is geschikt voor de beginnende mountainbiker. Al is het aan te raden voor de échte beginner om eerst eens op een gewone mountainbike op pad te gaan. Een beetje rustig aan beginnen, voor zover dat überhaupt mogelijk is met mountainbiken, is nooit een slecht idee.

elektrische mountainbike Lidl
Elektrische mountainbike (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Lidl deal: Opblaasbare foil SUP

Lidl gaat is fan van opblaasbare items. Vreemde opblaasbare items. Opvallende opblaasbare items. Neem bijvoorbeeld deze opblaasbare foil SUP. Precies, het is een foil SUP die opblaasbaar is. Zorg ervoor dat je hem hard genoeg oppompt anders vouwt hij dubbel wanneer je te veel gewicht op de nose van het board zet.

Lidl’s opblaasbare foil SUP komt overigens met een flink prijskaartje. Zie jij jezelf nog niet over het water glijden op deze SUP? Misschien kun je dit geld dan beter uitgeven aan een aantal surf- en/of SUP-lessen.

Lidl foil sup
Opblaasbare foil SUP (Afbeelding: Lidl)

1799,00 euro

Lidl deal: Trilapparaat

Zie hier een trilapparaat. Dat lees je goed: geen trilplaat maar een trilapparaat. Het verschil? Geen idee. Wellicht de hellingshoek van dit apparaat. Zowel op een trilplaat als een trilapparaat hoef je weinig moeite te doen om ‘gevitaliseerde’ benen te krijgen. Betekent ‘gevitaliseerd’ hetzelfde als fit en sterk? Nee. Is dit een goed apparaat voor wie beter lui dan moe is maar wel graag ‘gevitaliseerd’ wil zijn? Dat zeker.

trilplaat Lidl
Trilplaat (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!