Lidl & Action’s techy gadgets onder 20 euro: Bluetooth koptelefoon en meer

Uncategorized Lisanne Beijen 11 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 32 2021

Lidl deal: Bluetooth hoofdtelefoon

In Lidl’s ‘Sale’-sectie vind je verschillende hoofdtelefoons en oordopjes. Een super goedkope Bluetooth hoofdtelefoon is dit exemplaar van Lidl’s eigen merk. De hoofdtelefoon heeft een oplaadtijd van ongeveer 2,5 uur en een luisterduur van zo’n 15 uur (bij 50% volume). Dat is niet verkeerd voor slechts een tientje.

Bluetooth hoofdtelefoon Lidl
Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Bagageweegschaal

Ik ga op vakantie en neem mee… te veel bagage. Dat is standaard. Dit voorkom je door, A, een kleine backpack of koffer mee te nemen, of B, jezelf een maximaal gewicht te stellen. In dit laatste geval heb je een bagageweegschaal nodig. Dit kleine gadget weegt bagage tot een gewicht van 50 kilo (moet genoeg zijn lijkt ons zo) tot op 100 gram nauwkeurig.

bagageweegschaal Lidl
Bagageweegschaal (Afbeelding: Lidl)

16,99 euro

Lidl deal: Bluetooth handsfree set

Een Bluetooth handsfree set is onmisbaar wanneer je veel onderweg bent met de auto en ook altijd bereikbaar moet zijn. Of wanneer je het gevoel hebt dat je altijd bereikbaar moet zijn. In dit laatste geval kun je overigens ook, in plaats van bij Lidl binnen lopen en deze handsfree set scoren, het kantoor van je leidinggevende binnenlopen en vragen of het misschien allemaal wat chiller kan. Dat scheelt je 8 euro en wat ongewenste afleiding tijdens het rijden.

Bluetooth handsfree set Lidl
Handsfree set (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen