Lidl & Action’s meest (on)handige gadgets: van mini-luchtkoeler tot zwembadstofzuiger

#1 Lidl aanbiedingen week 19 2021

Lidl deal: Mini-luchtkoeler

Het eerste gadget uit dit rijtje is zowel handig als onhandig. De mini-luchtkoeler van Lidl lijkt namelijk perfect voor op de camping of naast het bureau wanneer je het net een beetje te warm krijgt en je alle mogelijke lagen al uit hebt getrokken. Hij is alleen waarschijnlijk niet sterk genoeg als je de tent uit brandt of door het zweet van je bureaustoel glijdt. De koeler heeft een 2-traps verstelbare ventilatiefunctie en werkt acht uur bij een volledig gevulde tank.

mini luchtkoeler Lidl
Mini-luchtkoeler (Afbeelding: Lidl)

23,99 euro

Lidl deal: Zwembadstofzuiger

Een zwembadstofzuiger is het gadget voor de prins en prinses die graag in een schoon zwembad zwemmen zonder per ongeluk blaadjes en wespen in te slikken. Dat willen we natuurlijk allemaal, alleen deze prins en prinses hebben geen zin het zwembad schoon te maken.

Is tien minuten met een netje blaadjes en vliegen uit het zwembad vissen te veel van het goede voor je? Dan verkoopt Lidl deze week een zwembadstofzuiger die je een handje helpt. Al vinden wij eigenlijk dat je je niet zo moet aanstellen; jij hebt immers een zwembad in de tuin, dat kan niet iedereen zeggen. Dit apparaat is daarom misschien wel nuttig maar niet nodig.

zwembadrobot Lidl
Zwembadstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

239,00 euro

Lidl deal: Buikspier-stimulatieriem

Over onnodige gadgets gesproken; Lidl verkoopt deze week een automatische buikspiertrainer. Ook dit apparaat is er een voor wie liever lui dan moe is, wel resultaat wil zien maar geen werk wil verzetten.

Geloof je daadwerkelijk dat dit magische apparaat blokjes op je buik tovert? Scoor hem dan deze week bij Lidl en kies uit een van de 6 trainingsprogramma’s die het zware werk voor je doen.

buikspiertrainer Lidl
Buikspiertrainer (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s meest (on)handige gadgets: van mini-luchtkoeler tot zwembadstofzuiger
Sluiten