Lidl & Action’s meest (on)handige gadgets: van mini-luchtkoeler tot zwembadstofzuiger

#2 Action aanbiedingen week 19 2021

Parasolverlichting

Dit gadget is typisch Action: je hebt hem niet nodig maar hij is wel handig. Bevestig deze ufo-achtige lamp onder je parasol zodat je op warme avonden net wat langer buiten kunt blijven zitten. De super goedkope LED-lamp werkt op batterijen en is geschikt voor verschillende maten parasols. Minder handig is dat hij waarschijnlijk ongelofelijk veel ongedierte en muggen aantrekt.

parasolverlichting Action
Parasolverlichting (Afbeelding: Action)

3,49 euro

Campingdouche

Een campingdouche is een handige oplossing voor wie (illegaal) kampeert zonder dat er een douche in de buurt is. Jezelf schoonhouden en verzorgen is geen vereiste voor kamperen in het wild dus een campingdouche is helemaal geen overbodige luxe. Genoeg water is echter wel een vereiste wil je een beetje kunnen genieten van je douche. De zak heeft een inhoud van twintig liter.

campingdouche Action
Campingdouche (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Luchtkoeler

Naast Lidl verkoopt ook Aldi een luchtkoeler. Dit exemplaar is wat groter en duurder. Handig hoor, Action. Tenminste, dat zou het zijn als het niet nog steeds herfstig winters weer was. Wie ruimte heeft om dit apparaat op te bergen kan hem alvast in huis halen voor die twee weken hittegolf die ieder jaar over het land raast.

luchtkoeler Action
Luchtkoeler (Afbeelding: Action)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s meest (on)handige gadgets: van mini-luchtkoeler tot zwembadstofzuiger
Sluiten