Lidl & Action’s praktische gadgets: van babyfoon tot gereedschap

#1 Lidl aanbiedingen week 2 2021

Lidl deal: Accu-schroefboormachine 12V

Deze accu-schroefboormachine is een van het vele gereedschap dat deze week bij Lidl in de schappen ligt. Wat deze accu-schroefboormachine extra handig maakt? Dat hij wordt geleverd inclusief accu. Je kunt er dus direct mee aan de slag zonder dat je er thuis pas achter komt dat hij helemaal geen accu heeft. Al scoor je die overigens ook gewoon bij de Duitse supermarkt.

schroefboormachine Lidl
Accuschroefboormachine (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Lidl deal: Philips pluizenverwijderaar

Heb je een trui in de kast hangen die je nooit draagt omdat hij letterlijk bol staat van de pluizen? Dan kun je twee dingen doen: verzamel de pluizen, maak er nieuw garen van en brei een nieuwe trui, of verwijder de pluizen met een scheermesje. Zijn beide opties iets te huis-tuin-en-keuken voor je? Dan kun je ook gewoon een pluizenverwijderaar als deze van Lidl gebruiken om de pluizen en draadjes te verwijderen.

pluizenverwijderaar Lidl
Philips pluizenverwijderaar (Afbeelding: Lidl)

6,99 euro

Lidl deal: Philips Avent babyfoon

Oké, dit gadget is alleen handig voor wie een baby heeft. Het is daarom vrij persoonlijk of je hem praktisch en handig vindt of niet. Wie een babyfoon zoekt kan deze week in ieder geval bij Lidl terecht en is vast blij met deze vondst. De baby monitor heeft een bereik van 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis.

Philips babyfoon Lidl
Philips Avent bayfoon (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s praktische gadgets: van babyfoon tot gereedschap
Sluiten