Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 29 mei 2021

Lidl & Action’s gadgets voor een relaxed weekend: robotgrasmaaier en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 21 2021

Lidl deal: Robotgrasmaaier

Plof in een tuinstoel, neem een slok van je thee, koffie, of iets sterkers, en laat het zware werk dit weekend aan een robot over. Grasmaaien past namelijk niet bij een relaxed weekend. Deze robotgrasmaaier maait dit weekend daarom je gazon. Al moet je daarvoor wel eerst bijna vijfhonderd euro aan de (digitale) kassa van Lidl afrekenen. Dat is dan weer wat minder relaxed.

robomow Lidl
Robotgrasmaaier (Afbeelding: Lidl)

479,00 euro

Lidl deal: Espressomachine

Een kop koffie drinken is voor velen een lekker rustmoment. En dat terwijl je door de cafeïne in koffie juist hyper wordt. Vind je dat juist wel relaxed? Dan kun je deze week bij Lidl terecht voor een espressomachine, in het geval je er nog geen hebt. Dit apparaat zet twee kopjes per keer en is geschikt voor ‘koffiedranken van barista-kwaliteit’. Al zijn deze laatste natuurlijk ook grotendeels afhankelijk van welke bonen je in het apparaat gooit.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

399,00 euro

Lidl deal: Goedkope e-bike

Een stuk fietsen tijdens een vrij weekend is altijd een goed idee. Deze fietsrit kan nog moeitelozer als je hem op een e-bike rijdt. Een low budget elektrische fiets kost al snel 1500 tot 2000 euro, maar bij Lidl koop je er in week 21 een voor maar 700 euro. Dat is bizar goedkoop. Verwacht geen high-end kwaliteit verwachten voor een deal als deze maar verwacht wel een e-bike waarop je prima je dagelijkse ritjes naar de supermarkt of familie kunt maken.

colorado e-bike Lidl
Colorado e-bike (Afbeelding: Lidl)

699,00 euro

Lidl deal: Zwembadstofzuiger

Een (opblaasbaar) zwembad in de tuin is alleen weggelegd voor de serieuze chillers onder ons. En natuurlijk voor wie ruimte en geld over heeft voor een (opblaasbaar) zwembad. Voor hen verkoopt Lidl een zwembadstofzuiger die het schoonmaken van het bad van je overneemt. Want je had het al zo zwaar, hè, met een zwembad in de tuin.

zwembadstofzuiger Lidl
Zwembadstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

239,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor een relaxed weekend: robotgrasmaaier en meer
Sluiten