Lidl & Action’s gadgets onder 20 euro: IJsmachine, speaker en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 27 2021

Lidl deal: LED-fietsverlichtingsset

Zonder fietsverlichting de straat op? Dan kan je duur komen te staan. Alleen als je met de fiets op pad gaat natuurlijk. Als je loopt is je enige zorg dat je niet het fietspad op stapt terwijl er net een fietser zonder fietsverlichting komt aan geracet. Hoe dan ook, deze week scoor je bij Lidl goedkope LED-fietslampen.

LED-fietsverlichtingset Lidl
LED-fietsverlichtingset (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: IJsmachine

Een kleine halve liter Ben & Jerry’s ijs kost bij de supermarkt al snel vijf tot zes euro. Dat kan goedkoper. Hoe? Maak je eigen ijs. Daarvoor moet je eenmalig investeren in een ijsmachine zoals deze van Lidl. Wie vaak genoeg ijs eet heeft die twintig euro zo terug verdiend. Dit is in ieder geval een goed excuus en goede motivatie om iedere avond als toetje een ijsje te eten.

ijsmachine Lidl
IJsmachine (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: koelrugzak

Een koelbox is zowel handig als onhandig. Hij houdt je eten en drinken koud: handig! Het ontwerp leent zich niet echt voor een fietstocht of een wandeling: onhandig. Alsof we er allemaal altijd met de auto op uit trekken. Lidl heeft een modernere variant van de ouderwetse koelbox in de schappen liggen, namelijk een koelrugzak. Coole rugzak hoor, Lidl.

koelrugzak Lidl
Koelrugzak (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 20 euro: IJsmachine, speaker en meer
Sluiten