Lidl & Action’s gadgets onder 20 euro: IJsmachine, speaker en meer

#2 Action aanbiedingen week 27 2021

Nintendo Switch stuur

Wat betreft budget gadgets kun je altijd op Action rekenen. Al kun je er niet altijd op rekenen dat de gadgets ook nuttig zijn en ze lang meegaan. Wat dit Nintendo Switch stuur betreft moet je dat toch echt zelf uittesten.

Nintendo Switch stuur Action
Nintendo Switch stuur (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Powerbank

Zie hier ‘s werelds goedkoopste powerbank. Tenminste, als we de gadgets van AliExpress buiten beschouwing laten. En maak kennis met ‘s werelds kleinste powerbank. Tenminste, als het over zijn capaciteit gaat. Dit kleine garde heeft namelijk een capaciteit van 2200 mAh. Dat is precies niet genoeg om de nieuwste iPhones volledig op te laden, maar waarschijnlijk wel precies genoeg om een oude iPhone SE of 6 in leven te houden.

powerbank Action
Powerbank (Afbeelding: Action)

2,95 euro

Houten Bluetooth speaker

Lekker natuurlijk hoor, zo’n houten speaker. Hij komt het best tot zijn recht wanneer je er een speellijstje á la de winkel ‘De Tuinen’ op afspeelt. Ken je die nog? De winkel met buiten een paneel met dolfijnengeluiden, rustgevende zeewind en het geluid van een kabbelend riviertje begeleidt door een panfluit. Dankzij de speelduur van 4 uur kun je net zo lang tot natuurlijke geluiden luisteren tot je in slaap valt.

Action houten Bluetooth speaker
Houten Bluetooth speaker (Afbeelding: Action)

7,95 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 20 euro: IJsmachine, speaker en meer
Sluiten