Lidl & Action’s gadgets voor op vakantie met de auto: QI-autolader en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 28 2021

Lidl deal: Opvouwbare zonnelader

Wat is essentieel tijdens een vakantie? Zonnebrand om dat tere huidje van je te beschermen en een zonnelader zoals deze van Lidl die ervoor zorgt dat je smartphone nooit onverhoopt leeg is. Denk je nu: ‘Een lege smartphone is altijd onverhoopt.’? Dan is dit gadget op je lijf geschreven, aangezien hij je angst die ‘help-mijn-smartphone-heeft-nog-maar-20-procent-accu-en-ik-kan-straks-niet-meer-internetten-en-moet-dan-dus-écht-vakantie-vieren’ heet.

zonne-energie oplader Lidl
Zonne-energie oplader (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Lidl deal: QI-autolader met zuignap of QI-oplaadmat

Een essentieel gadget voor in de auto, al helemaal tijdens een lange rit, is een telefoonhouder met QI-oplaadfunctie. Dit laatste is natuurlijk alleen essentieel als je smartphone ook daadwerkelijk een QI-functie heeft. Dankzij dit gadget lees je de navigatie makkelijk af en hoef je niet bang te zijn dat de accu van je toestel leeg raakt. Indien dat wel gebeurt heb je een groter probleem: je bijrijder moet kaartlezen.

Qi lader (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Draagbare DVD-speler

Hoe maak je een lange autorit vermakelijk voor (jonge) kinderen? Geef ze iedere keer dat de temperatuur een graad omhoog gaat een snoepje. Te ouderwets voor je? Geef ze dan beide een draagbare DVD-speler om naar te kijken. En ben je een lieve ouder dan stop je er ook een leuke DVD in.

Lidl draagbare DVD-speler Lidl
Draagbare DVD-speler (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor op vakantie met de auto: QI-autolader en meer
Sluiten