Lidl & Action’s gadgets voor op vakantie met de auto: QI-autolader en meer

#2 Action aanbiedingen week 28 2021

Solar lichtsnoer

Een mosgroene of grijze tent onder de felle verlichting van het campingweggetje is een vrij sfeerloze bedoeling. Hang de slingers buiten, letterlijk, met dit solar lichtsnoer. De tropische slinger (met cactus-, flamingo-, palmboom-, en ananas-lampjes) werkt op zonne-energie en gaat automatisch aan zodra het donker wordt.

solar lichtsnoer Action
Solar lichtsnoer (Afbeelding: Action)

3,42 euro

Opvouwbare autoprullenbak

Ik ga op vakantie en neem mee… een heleboel troep. Troep die al in de auto lag voordat ik op vakantie ging. Oeps. ‘Vergeten’ de auto op te ruimen voor vertrek? Gooi al je rommel dan in deze kleine autoprullenbak. Of verzamel alle troep in plaats van in deze prullenbak een van de drie lege chipszakken, dat scheelt je de aankoop van nog meer troep.

opvouwbare autoprullenbak Action
Opvouwbare autoprullenbak (Afbeelding: Action)

2,38 euro

Insectenverdelger

Slapen met een mug in de tent is verdomde lastig. Er zijn in dit geval twee oplossingen: trek de deken over je hoofd, vouw jezelf op in een soort cocon, en hoop dat dit de muggen buiten houdt en jij genoeg zuurstoftoevoer hebt om rustig te slapen, of doe het licht aan en ga op muggenjacht. Dit zijn beide niet heel relaxte opties. Daarom verkoopt Action deze week een insectenverdelger met USB-aansluiting die insecten lokt en in de val luist. Al is het wel de vraag of je met het blauwe UV-licht van dit apparaat in de tent wel lekker in slaap valt.

insectenverdelger Action
Insectenverdelger (Afbeelding: Action)

3,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor op vakantie met de auto: QI-autolader en meer
Sluiten