Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 aug 2021

Lidl & Action’s gadgets voor buiten: van jetski tot opvouwbaar zonnepaneel

#1 Lidl aanbiedingen week 33 2021

Lidl deal: budget e-bike

Lidl smijt deze week met fietsen. Niet letterlijk, want dat kan ze kapot maken. Figuurlijk. De Duitse supermarktketen verkoopt namelijk veel verschillende tweewielers, waaronder deze super goedkope elektrische fiets. De e-bike is geen innovatief gestroomlijnd wonder, maar dat heb ook niet nodig voor simpel stads gebruik.

colorado e-bike Lidl
Colorado e-bike (Afbeelding: Lidl)

849,00 euro

Lidl deal: mini jetski

Dit gadget van Yamaha is zeker het meest opvallende items uit dit rijtje. Lidl noemt het geen mini jetski maar een een kinder-jetski. Al kan een klein persoon vast ook in een rondje dobberen op dit ding. Wie minder dan 70 kilo weegt en korte benen heeft kan hem eens uitproberen. Al is 319 euro een beetje duur om een kinder jetski uit te proberen. Verwacht ook geen hoge snelheden. Met een maximale snelheid van 3,2 kilometer per uur snap je vast waarom deze kleine jetski wel leuk voor kinderen en minder interessant voor volwassenen (en dus ook kleine volwassenen) is.

Kinder jetski Lidl
Yamaha Kinder jetski (Afbeelding: Lidl)

319,00 euro

Lidl deal: Opblaasbaar bubbelbad

Op dit moment verkoopt Lidl niet één, maar drie verschillende opblaasbare whirlpools. Nu horen we je denken: ”Is dat niet een beetje veel van het goede?”. Ja, dat is het zeker. Maar bespaar ons je geklaag. Dat horen we toch niet terwijl we in het bubbelbad dobberen. Het geluid van de 140 AirJets en klinkende champagneglazen overstemt het gelukkig.

opblaasbaar bubbelbad whirlpool Lidl
Opblaasbare whirlpool met afdekzeil (Afbeelding: Lidl)

499,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor buiten: van jetski tot opvouwbaar zonnepaneel
Sluiten