Lidl & Action’s techy gadgets voor de actieveling, de smartpone verslaafde en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 36 2021

Lidl deal: Ultrasoon reinigingsapparaat

Een ultrasoon reinigingsapparaat is precies zo’n apparaat waarvan je denkt: wat moet ik er mee? Nou, het schoonmaken van het horloge dat je dag en nacht draagt, het serieus reinigen van de bril die in weer en wind op je neus staat en meer. De magische ultrasone energiegolven maken je onzichtbaar smerige items weer onzichtbaar schoon.

ultrasoon-reinigingsapparaat Lidl
Ultrasoon reinigingsapparaat (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Lidl deal: True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes

Deze Bluetooth oordopjes zijn vrij basic. Dat mag, aangezien ze maar 40 euro kosten. Denk bijvoorbeeld aan een frequentiebereik tussen de 20 en 20.000 Hz, een accu die goed is voor 4,5 uur luisterplezier en Bluetooth v5.2. Een stuk minder basic is de actieve noise cancelling-functie van Lidl’s Bluetooth oordopjes. Al weten we niet of de functie buitengewoon goed functioneert of ook een beetje basic is.

Bluetooth in-ear true wireless oordopjes
True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Stappenteller

Overweeg je een activity tracker of smartwatch om te checken hoeveel stappen je zet? Hou dan tientallen, of meer dan honderd euro, in de portemonnee en besteed slechts een tientje aan deze simpele stappenteller. De aankoop van een schitterende slimme activity tracker licht tegenwoordig misschien voor de hand, maar niet iedereen wil iedere calorie tellen, zijn afstand bijhouden en vetverbranding meten. Oh, wat zeg je? Kan deze goedkope stappenteller dat allemaal ook? Hand-dig.

stappenteller Lidl
Crivit stappenteller (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s techy gadgets voor de actieveling, de smartpone verslaafde en meer
Sluiten