Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 sep 2021

Lidl & Action’s gadgets voor in en rondom het huis voor werkpaard en luxepoes

#1 Lidl aanbiedingen week 37 2021

Lidl deal: Hometrainer

De naam ‘hometrainer’ zegt het al: dit is een apparaat voor in huis. Waar in huis mag je zelf bepalen. Voor het keukenraam, voor de tv, in de badkamer: het is aan jou. Als het maar in je huis is.

Dit fitness-apparaat werkt met een magnetisch weerstandssysteem, heeft een zowel motor- als computergestuurde weerstandsregeling met 6 voorgeprogrammeerde weerstandsprogramma’s.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

389,00 euro

Lidl deal: Besproeiingscomputer

Tuinieren is leuk enzo, maar laten we eerlijk zijn: een tuin die zichzelf onderhoudt is ook niet vervelend. Een zelf onderhoudende tuin bestaat niet (al komt het inhuren van een hovenier in de buurt), maar Lidl helpt je een handje met deze computer. De besproeiingscomputer zorgt ervoor dat jouw gras altijd groener is dan dat van de buren. Stel de computer in, leun achterover, en het sproeisysteem schakelt vanzelf in op de door jou gekozen tijd.

Handmatig sproeien blijft ook mogelijk wanneer deze computer is aangesloten; een nogal overbodige functie. Wie een besproeiingscomputer koopt doet dat niet om vervolgens nog steeds zelf met de tuinslang door de tuin te sjokken.

besproeiingscomputer Lidl
Besproeiingscomputer (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Inklapbare werklamp

Lidl verkoopt in week 37 veel verschillend gereedschap. Daar willen we je niet mee vervelen. In plaats daarvan vervelen we je graag met deze inklapbare werklamp. Hij klapt in, geeft licht, en wordt geleverd inclusief USB-laadstation. Gaaf ding, hè.

inklapbare werklamp Lidl
Inklapbare werklamp (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor in en rondom het huis voor werkpaard en luxepoes
Sluiten