Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 13 okt 2021

Lidl & Action’s gadgets voor thuis: van hometrainer tot slimme videodeurbel

#1 Lidl aanbiedingen week 41 2021

Lidl deal: Hometrainer

Een hometrainer is, zoals de naam al zegt, een apparaat voor thuis. Een machine als deze is de start van je thuisgym. Ideaal voor wie zijn ‘tijdens-Covid-gekochte-dit-is-mijn-nieuwe-hobby-kijk-wat-gaaf’-racefiets in de wintermaanden niet gebruikt. Want winter is koud. Op een hometrainer zitten in eigen woonkamer terwijl je Netflix kijkt is beter, of zoiets.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

269,00 euro

Lidl deal: Stofmijt-zuiger

Lidl verkoopt in week 41 hét apparaat voor de allergische typjes onder ons. Nee, het is geen anti-allergene bubbel om in te kruipen. Het is een speciale stofzuiger die stofmijt opzuigt. Wie zijn huis regelmatig stofzuigt heeft deze speciale allergie killer niet nodig, maar als er wat achterstallig onderhoud in je huis is dan is dit apparaat misschien wel handig. De stofmijt-zuiger heeft namelijk ook een UV-desinfectie lamp en een rol- en klopfunctie. Die zijn ook ideaal om tweedehands meubelen even grondig mee te reinigen voordat jij er met je blote lijf op neer ploft.

stofmijt zuiger Lidl
Stofmijt zuiger (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: Hogedrukreiniger

Kijk, hier een leuk speeltje voor wie van spelen met water houdt. Of voor wie van poetsen houdt maar te slappe armen heeft om zelf met een borstel te schrobben. Lidl’s hogedrukreiniger is geen sexy apparaat, maar het is wel een handig ding. De auto, tuintegels of de buitenkant van het huis schoonmaken is namelijk zo gefixt met een snoeiharde waterstraal en jouw precisie.

hogedrukreiniger Lidl
Hogedrukreiniger (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor thuis: van hometrainer tot slimme videodeurbel
Sluiten