Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 13 okt 2021

Lidl & Action’s gadgets voor thuis: van hometrainer tot slimme videodeurbel

#2 Action aanbiedingen week 41 2021

LSC Smart Connect ledstrip

Action verkoopt in week 41 een slimme LED-strip. Wie nog genoeg vrije ruimte op diens smartphone heeft voor nóg een app kan deze LED-strip met de smartphone verbinden. Heb je niet genoeg ruimte omdat er 11.000 foto’s en 420 video’s op je smartphone staan? Geen probleem. Deze LED-strip werkt ook met een afstandsbediening. De LED-strip heeft RGB kleuren waardoor er altijd een kleur te vinden is die je trap, kledingkast of keuken hysterisch uitlicht.

slimme LED-strip Action
Slimme LED-strip (Afbeelding: AliExpress)

19,95 euro

LSC Smart Connect videodeurbel

Er is regelmatig wat controverse rondom de slimme deurbel. Zo zijn sommige slimme deurbellen te slim: ze zijn voorzien van gezichtsherkenning en delen data met bepaalde instanties. Of Action’s videodeurbel van minder dan 40 euro te slim is? Dat betwijfelen we. Maar je weet het natuurlijk nooit zeker.

Een slimme deurbel is een van de handigste gadgets om mee in de gaten te houden wat er voor je deur gebeurt en wie aanbelt. Koppel Action’s slimme deurbel via de bijbehorende app aan je smartphone, en bepaal terwijl jij languit ons de bank ligt of het belletje wel of niet de moeite waard is om op te staan.

Action smart connect videodeurbel
LSC Smart Connect videodeurbel (Afbeelding: Action)

37,95 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets voor thuis: van hometrainer tot slimme videodeurbel
Sluiten