Lidl & Action doen het licht uit (en aan): budget slimme verlichting en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 43 2021

Lidl deal: Slimme LED-plafondlamp

Lidl verkoopt in week 43 een lamp die niet zou misstaan in het gemiddelde kantoor. Hij misstaat misschien ook niet in jouw woonkamer of boven de eettafel. Zeker niet wanneer je vanuit huis werkt en die kantoor vibes wel lekker vindt.

Deze slimme plafondlamp werkt via het bijbehorende smart home-systeem, is compatibel met Google Assistant, en is te bedienen via de Lidl Home-app. Net als de twee onderstaande slimme lampen trouwens.

LED-plafondlamp Lidl
Slimme LED-plafondlamp (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Lidl deal: RGB LED-verlichtingsband

Een LED-strip is de lamp die je niet wilt zien. Het is namelijk geen mooi ding. Het licht is wël mooi. Behalve als je de RGB LED-strip instelt op paars, groen, blauw, geel, rood, roze, ehm, eigenlijk op een van alle mogelijke 16 miljoen kleuren. Verstop Bevestig de strip in een kledingkast, onder de traptreden, in de keukenkastjes, of achter de tv voor een praktisch of sfeervol effect.

Slimme LED-strip Lidl
Slimme RGB LED-strip (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Lidl deal: Slimme RGB LED-lamp

Als laatste heeft Lidl een slimme LED-lamp in de aanbieding. Ook deze lamp kun je instellen op alle kleuren van de regenboog. Gaaf. Veel gaver is dat je de lamp niet aan hoeft te doen via een lampenknop of schakelaar aan de muur, maar dat je dit simpelweg kunt doen terwijl je languit op de bank ligt, of zelfs voordat je thuis bent. Handig? Handig.

slimme lampen Lidl
Slimme lampen (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action doen het licht uit (en aan): budget slimme verlichting en meer
Sluiten