Lidl & Action’s cadeaus: van elektrische drumset tot heaphones

#1 Lidl aanbiedingen week 45 2020

Lidl deal: Yamaha elektrische drumset

Een cadeau dat deze week over de (online) toonbank vliegt bij Lidl is deze Yamaha elektrische drumset DTX402K. De drumset is ideaal om (aan jezelf) te geven omdat er nooit buren, huisgenoten of ouders kunnen klagen over geluidsoverlast. Ja, het is een prijzig cadeau, maar de gelukkige die het cadeau in ontvangst neemt kan er lang plezier aan beleven. De set is geschikt voor beginners en heeft tien verschillende trainingsprogramma’s.

elektrische drumset Lidl
Elektrische drumset van Yamaha (Afbeelding: Lidl)

369,00 euro

Lidl deal: Keukenmachine

De ervaren thuisbakkers onder ons hebben vast na het kijken van vier seizoenen Heel Holland Bakt een keukenmachine in huis gehaald. Zo niet dan verkoopt Lidl een knalrode keukenmachine waarmee je iedere aspirant meesterbakker en andere hobbybakkers sowieso blij mee maakt. Deze keukenmachine heeft een in 8 standen verstelbare snelheid en is geschikt voor het kneden van deeg, het roeren van beslag en bijvoorbeeld het mixen van glazuur.

keukenmachine Lidl
Keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Teasi core fietscomputer

Een fietscomputer is het cadeau voor de fietsfanaat die zo opgaat in het fietsen dat hij/zij de weg regelmatig kwijt raakt. Hou die goede vriend of vriendin van je op het juiste padje met een Bluetooth fietscomputer als deze. Naast navigeren helpt deze fietscomputer ook met het analyseren van trainingsgegevens en laat hij inkomende oproepen van de smartphone zien.

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s cadeaus: van elektrische drumset tot heaphones
Sluiten