Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 17 nov 2021

Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: van QI-oplader tot smart home

#1 Lidl aanbiedingen week 46 2021

Lidl deal: Draadloze QI-oplader

In week 46 kun je bij Lidl terecht voor een draadloze QI-oplader voor minder dan 15 euro. Het fijne aan een QI-oplader is dat je minder snoeren nodig hebt. Of toch niet? De oplader zelf moet immers wel via een snoer aan een stopcontact worden verbonden. Wat is dan wel het echte voordeel? Dat je geen USB-C kabel meer in je toestel hoeft te pluggen. Dat scheelt je toch zo 1 seconde. Winnen.

QI-lader Lidl
QI-lader (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Lidl deal: Bluetooth handsfree set

Een Bluetooth handsfree set is onmisbaar wanneer je veel onderweg bent met de auto en ”altijd bereikbaar moet zijn” (lees: wanneer je denkt dat je altijd bereikbaar moet zijn). In dit geval kun je bij Lidl terecht voor een Bluetooth handsfree set waarmee je geen belletje onbeantwoord hoeft te laten achter het stuur. De set wordt geleverd inclusief één in-ear oordopjes, heeft een geïntegreerde microfoon en twee USB-aansluitingen via welke smartphones en andere apparaten opgeladen kunnen worden.

Bluetooth handsfree set Lidl
Handsfree set (Afbeelding: Lidl)

5,99 euro

Lidl deal: Magnetisch tekenbord

Hier een budget gadget voor de kleintjes. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met gadgets. Of zoiets. Dit magnetische tekenbord (ken je ‘m nog?) maakt stiften overbodig. Het voordeel van magnetisch tekenen is dat kinderen met deze ‘pen’ niet op de tafel, vloer, muren en keuken kunnen tekenen. Dat scheelt jou wat poetswerk.

magnetic tekenbord Lidl
Magnetisch tekenbord (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: van QI-oplader tot smart home
Sluiten