Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: van soundbar tot game-muismat

#1 Lidl aanbiedingen week 49 2020

Lidl deal: Mini-torenventilator

Het is inderdaad niet echt het weer voor een fris briesje. Tenminste, niet voor nog meer frisse briesjes. Toch is het geen slecht idee om nu een ventilator in huis te halen. We weten immers allemaal dat die twee hete weken in de zomer van 2021 er zullen zijn en ventilatoren dan niet aan te slepen zijn. Dus doe jezelf een gunst en scoor hem alvast. Doe Lidl ook een gunst en help ze van hun te grote voorraad ventilatoren af.

torenventilator Lidl
Torenventilator (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Perslucht schroefboormachine of -zaag

Het afgelopen jaar heeft van velen van ons serieuze klussers gemaakt. Heeft de crisis je geïnspireerd om op je eigen YouTube-kanaal te laten zien hoe je een prima functionerende kast van Ikea kunt omtoveren in een creatieve interpretatie van een salontafel? Ren dan eerst naar Lidl voor wat gereedschap. Daar scoor je deze week namelijk onder andere deze perslucht schroefboormachine -of zaag.

persluchtschroefboor Lidl
Persluchtschroefboormachine (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: PC-soundbar

Een soundbar aansluiten op een tv is niet meer dan normaal. Het geluid van de gemiddelde laptop is echter ook niet om over naar huis te schrijven en kan wel wat versterking gebruiken. Dat kan met een goedkope soundbar als deze. Al durven we niet te zeggen of deze 2 1,5 Watt RMS speakers je luisterervaring significant verbeteren. Al is een kleine verbetering ook acceptabel voor deze kleine prijs.

pc soundbar Lidl
PC soundbar (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s gadgets onder 15 euro: van soundbar tot game-muismat
Sluiten