Lidl & Action’s techy gadgets: van elektrische step tot speaker

#1 Lidl aanbiedingen week 24 2021

Lidl deal: Elektrische step

Een van het beste, al dan niet het beste, gadgets uit week 24 van Lidl is deze elektrische step. Na een elektrische fiets en elektrische mountainbike is de Duitse supermarktketen nu ook benieuwd hoe hard dit elektrische vervoermiddel over de toonbank vliegt. Onze gok? Snel.

De elektrische step heeft een koplamp, achterlicht, bereikt een maximale snelheid van 23 kilometer per uur en heeft een actieradius van zo’n 13 kilometer. Dat is niet veel, maar het is ook meer een speeltje dan een serieuze commuter step. Al is 229 euro wel veel geld voor een speeltje.

elektrische step Lidl
Elektrische step (Afbeelding: Lidl)

229,00 euro

Lidl deal: robotstofzuiger

Voor het geld van één elektrische step koop je deze week bij Lidl twee robotstofzuigers. Al heb je aan een van deze handige huishoudhulpjes ongetwijfeld genoeg. Het goedkope gadget is bedoeld voor harde vloeren en laagpolige tapijten, werkt tot 70 minuten achter elkaar en heeft 6 verschillende reinigingsmodi, waaronder een automatische terugkeer naar het laadstation. Handig, zo’n zelfstandige stofzuiger.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

109,00 euro

Lidl deal: fitnessarmband

Ook in week 24 verkoopt Lidl een aantal gadgets voor de sportievelingen (in spé) onder ons. Neem bijvoorbeeld deze fitnessarmband. Het gadget functioneert als een activity tracker en is verbonden aan de HealthForYou-app op welke allerlei bewegingsdata wordt verzameld en weergegeven. Handig voor wie geobsedeerd is met het aantal gelopen stappen, maar ook voor wie simpelweg de tijd wil weten en daarvoor niet continue naar zijn smartphone wil grijpen.

fitnessarmband Lidl
Fitnessarmband (Afbeelding: Lidl)

26,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Action’s techy gadgets: van elektrische step tot speaker
Sluiten