Ilona Braam
Ilona Braam Deals 7 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: afvalscheidingssysteem met sensor

Al een tijdje moeten we in Nederland een stuk meer verschillende soorten afval scheiden dan we gewend waren. Dat heeft bij sommige mensen ervoor gezorgd dat er opeens drie vuilnisbakken in de keuken staan voor plastic flessen, voedselresten en restafval. Uiteraard staan drie losse vuilnisbakken onhandig en nemen ze redelijk wat ruimte in beslag. Gelukkig kan het ook anders. Zo heeft Lidl volgende week een strak uitziend afvalscheidingssysteem voor je met een sensor.

Drie verschillende gedeeltes

Het Lidl afvalscheidingssysteem bestaat uit drie verschillende gedeeltes en vervangt dus die drie losse vuilnisbakken. Het ding is 42 x 31,5 x 74,5 cm groot en is daarmee ook een stuk compacter dan het “losse afvalbakken systeem”. Natuurlijk heb je aan de andere kant ook minder ruimte voor je afval en zit het ding dus ook een stukje sneller vol. In ieder geval komt het systeem met een afvalbak bovenaan met een inhoud van 37 liter. Deze zou je kunnen gebruiken voor je restafval of misschien juist je melkpakken en plastic flesjes.

Automatisch deksel

Naast de bovenste afvalbak vinden we ook meteen een compostemmer van 3,5 liter. Deze is uiteraard voor je voedselresten, zodat ze geen vliegen aantrekken in je keuken. Vooral als het heet is, zijn allerlei beestjes er behoorlijk snel bij. Zoals gezegd is het afvalscheidingssysteem uitgerust met drie verschillende gedeeltes en het derde vak vinden we onderaan in de vorm van een schuiflade. Deze heeft een inhoud van 25 liter en kun je eventueel nog onderverdelen in twee compartimenten. Als laatste heeft de multifunctionele vuilnisbak ook nog een sensor, die ervoor zorgt dat het deksel automatisch open gaat bij het detecteren van beweging. Vervolgens sluit het deksel na 5 seconden ook weer automatisch.

Vanaf morgen bij Lidl

Je kunt het afvalscheidingssysteem vanaf maandag 8 juli bij Lidl scoren voor 99,99 euro. Normaal gesproken zou je hem ook in de Lidl webshop kunnen bestellen, maar op het moment is hij daar helaas uitverkocht. Mocht je overigens serieus zijn over compost maken, is de Taihi vuilnisbak van Ben Cullis Watson perfect voor je. Hij scheidt geen afval, maar tovert je etensresten wel geurloos om tot compost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: afvalscheidingssysteem met sensor
Sluiten