Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 20 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: alarmmelders

Het is heerlijk om af en toe eens lekker weg te gaan en een nieuw land te ontdekken of gewoon heerlijk te relaxen in een andere omgeving. Je laat dan echter wel je huis alleen achter en in de vakantieperiode lijken inbrekers extra alert te zijn om toe te slaan. Gelukkig kun je wel enkele maatregelen treffen om ze af te schrikken, zoals de alarmmelders installeren die Lidl deze week in de aanbieding heeft.

Alarm bij geopende deur

De alarmmelders werken simpel en een unit bestaat uit twee gedeeltes. Zolang de twee delen zich naast elkaar bevinden is er niks aan de hand, maar als ze verder uit elkaar verwijderd worden gaat er een alarm af van 110 decibel. Je kunt de dingen bijvoorbeeld installeren op je deur of ramen en op het moment dat deze worden geopend, klinkt er dus een alarm. Hopelijk zijn niet al je buren op vakantie en komt er vervolgens iemand kijken wat er aan de hand is. Inbrekers schrikken meestal al meteen als er iets van geluid is en maken dan snel dat ze wegkomen.

Lidl alarmmelders

Alarmmelders snel gemonteerd

Het monteren gaat gelukkig simpel en je hoeft er niet eens een schroevendraaier bij de halen. De onderdelen zijn namelijk voorzien van dubbelzijdig plakband en daarmee maak je alles snel vast aan je deur of raam. Het systeem werkt met batterijen, die je er meteen ook bij krijgt. Uiteraard wil je soms zelf wel je deur of ramen open zetten en dan ben je natuurlijk niet gediend van een alarm. Voor die gevallen kun je de alarmmelders ook gewoon uitschakelen.

Lidl alarmmelders

Vanaf donderdag 19 juli

De alarmmelders zijn bij Lidl te koop vanaf donderdag 19 juli. Voor een set van vier betaal je 3,99 euro en voor die prijs zou je dus ook wel je hele huis kunnen doen en alle ramen en deuren beveiligen. Hoewel dit systeem behoorlijk effectief kan zijn, is het op vakantie toch wel fijner om ook te kunnen zien wat er in je huis gebeurt. Met de beveiligingscamera van Somfy kun je lekker via de app meegluren en bekijken wat er thuis gebeurt. Daarnaast helpt hij ook met het wegjagen van inbrekers met een harde sirene.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: alarmmelders
Sluiten