Bij Lidl, Aldi en Action scoor je nu 10 topgadgets voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 18 jul 2023
Leestijd: 6 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 29 2023

Welkom bij Lidl. Net als Aldi een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook handige gadgets. Van heerlijk eigengemaakte gezonde sapjes tot een plons in het diepe. Wat zijn de beste aanbiedingen van deze week?

Slowjuicer bij Lidl

Waarom snel persen als je het ook langzaam kunt doen? Een slowjuicer heeft zijn voordelen. Door op een lager toerental te persen, blijven belangrijke voedingsstoffen behouden en krijg je nog meer sap.

Deze machine is niet alleen voor sap te gebruiken, want je krijgt er ook een speciaal inlegstuk bij om sorbets te maken. Na gebruik is deze ook weer makkelijk schoon te maken. Lidl heeft ‘m nu in de aanbieding met 10 euro korting voor 69,99 euro.

Slowjuicer Lidl
Langzaam persen. (Afbeelding: Lidl)

Elektrische schroevendraaier bij Lidl

Ben je een dagje bij Ikea geweest en moet je nu al die meubels zelf in elkaar zetten? Lidl heeft de manier om de pijn iets te verzachten. Met deze elektrische schroevendraaier heb je na een dagje hard werken en schroeven geen pijn in je handen.

Bij deze elektrische schroevendraaier krijg je vijftien verschillende bits. Zo kun je elke schroef heel makkelijk aandraaien. Dit apparaat kost je nu 19,99 euro.

Zo makkelijk gaat dat!
Zo makkelijk gaat dat. (Afbeelding: Lidl)

Zwembad bij Lidl

Wat is er nu lekkerder tijdens de zomer dan af en toe lekker de verkoeling op te zoeken. Je kunt naar het meer of het zwembad in de buurt, maar daar is het op een zomerse dag altijd hutje-mutje. Je achtertuin is dan een betere optie en laat Lidl daar nu net de ideale gadget voor hebben.

Bij Lidl koop je deze week een zwembad met flinke korting. Nee, om deze aan te leggen heb je geen bouwvakkers nodig. Deze zet je makkelijk zelf op en haal je na je zwembeurt weer simpel uit elkaar. Op dit exemplaar krijg je ruim 120 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 395,26 euro betaalt dankzij deze aanbieding.

Zwembad Lidl
Een duik in je eigen achtertuin. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen