Bij Lidl, Aldi en Action scoor je nu 10 topgadgets voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 18 jul 2023
Leestijd: 6 minuten

#2 Aldi aanbiedingen week 27 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Pastamachine bij Aldi

Ja, natuurlijk is het makkelijk om kant-en-klare spaghetti of macaroni te kopen bij Aldi. Toch is zelfgemaakte pasta echt veel lekkerder. Je proeft dan echt de versheid. Eenmaal geprobeerd wil je nooit meer wat anders.

Pasta is heel simpel zelf te maken met deze pastamachine van Aldi. Deze is geschikt voor onder andere lasagnebladen, tagliatelle en spaghetti. Het droogrek dat je erbij krijgt zorgt ervoor dat je de producten meteen kunt ophangen. Handig toch? Je hebt deze machine nu voor 22,99 euro.

Pastamachine Aldi
Verse pasta. (Afbeelding: Aldi)

Espressomaker bij Aldi in de aanbieding

Als je een heerlijk kopje espresso wilt, is zo’n moderne machine ideaal. Toch geven sommige mensen de voorkeur om het op de ouderwetse manier te doen. Zo behoud je die heerlijke authentieke smaak. Voor die groep heeft Aldi nu de ideale aanbieding.

Deze week heeft Aldi een espressomaker in de aanbieding. Deze is gemaakt van aluminium en geschikt voor negen kopjes. Je betaalt er 9,99 euro voor.

Espressomaker Aldi
Een heerlijk kopje koffie. (Afbeelding: Aldi)

Pizzaoven bij Aldi

Er is bijna niemand die een pizza niet lekker vindt. Wel valt er over wat erop moet te twisten. Als je toch samen pizza wil eten is deze pizzaoven bij Aldi de ideale oplossing.

Met deze pizzaoven maak je zes minipizza’s tegelijkertijd. Zo wordt het maken, het bakken en het eten echt een sociale activiteit. Dat is een keer wat anders dan traditioneel gourmetten. Deze pizzaoven kost bij Aldi nu 69,99 euro.

Pizzaoven Aldi
Pizza! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen