Bij Lidl, Aldi en Action scoor je nu 10 topgadgets voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 18 jul 2023
Leestijd: 6 minuten

#3 Action aanbiedingen week 29 2023

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even door te zoeken naar gadgets.

Inductie kookplaat bij Action in de aanbieding

Als je bang bent dat de gasprijs weer omhoog schiet, is koken met inductie een ideaal alternatief. In plaats van gas kook je op elektriciteit. Dit werkt zeer efficiënt omdat er geen energie verloren gaat. Action bewijst dat dit echt niet veel hoeft te kosten.

Action heeft deze 1-pits inductie kookplaat in de aanbieding. Naast dat het een ideale manier is om energie te besparen, is dit model ook makkelijk mee te nemen in je camper, boot of tent. Hij kost nu 39,95 euro.

Inductie kookplaat Action
Kook simpel de spaghetti die je met de pastamachine van Aldi maakt. (Afbeelding: Action)

Accu-kettingzaag bij Action

Dat kettingzagen niet groot en lomp hoeven te zijn, bewijst Action. De winkel waar je bijna alles kunt kopen heeft nu een kleiner exemplaar in de aanbieding dat ideaal is om taken in en rond het huis uit te voeren.

Deze kettingzaag, die in de aanbieding is bij Action, is licht in gewicht en veilig in gebruik. Zo snoei je bijvoorbeeld makkelijk takken in de tuin of zaag je snel een plank door. Bovendien is dit exemplaar ook veilig in gebruik. Hij is voorzien van een veiligheidsschakelaar om ongelukken te voorkomen. Je hebt dit apparaat nu voor 39,95 euro.

Kettingzaag Action
Zagen zonder problemen. (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen