Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 3 jan 2023
Leestijd: 5 minuten

10 spotgoedkope gadgets die je deze week bij Aldi, Lidl, Kruidvat en Action scoort

#1 Lidl aanbiedingen week 1 2023

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook handige gadgets. Van earbuds tot een vacumeermachine.

Vacumeermachine bij Lidl

We moeten allemaal op de kleintjes letten gezien de inflatie. Het is altijd al zonde om voedsel weg te gooien, maar nu helemaal. Gelukkig heeft Lidl daar nu een oplossing voor gevonden.

Bij Lidl kun je nu een vacumeermachine bestellen. Door voedsel luchtdicht te verpakken houd je het langer vers. Je hebt de machine nu voor 27,99 euro.

Lidl Vacumeermachine
Een goede vangst. (Afbeelding: Lidl)

Sfeerbox bij Lidl

Mis je wat sfeer in huis? Dan kun je natuurlijk een kaarsje aansteken, maar Lidl heeft ook iets anders in het assortiment. Wat te denken van deze sfeerbox.

Deze box kan verschillende kleuren tonen en speelt daarnaast ook 32 ontspannende natuurgeluiden af. Je verbindt ‘m makkelijk met je apparaat via bluetooth. Bij Lidl heb je ‘m nu voor 34,99 euro.

Sfeerbox Lidl
Wat een sfeertje! (Afbeelding: Lidl)

Earbuds bij Lidl

Wil je liever relaxen met je eigen muziek? Dat kan simpel met deze earbuds van Lidl. De oortjes hebben een accuduur van 5,5 uur en zijn volledig opgeladen in 2 uur. Met de opzetstukjes in drie verschillende maten past deze altijd in je oren.

Wellicht denk je dat zulke oortjes duur zijn, maar dat is zeker niet zo bij Lidl. Daar heb je dit paar al voor 24,99 euro.

Lidl Earbuds
Goedkope oortjes. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 spotgoedkope gadgets die je deze week bij Aldi, Lidl, Kruidvat en Action scoort
Sluiten