Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 3 jan 2023
Leestijd: 5 minuten

10 spotgoedkope gadgets die je deze week bij Aldi, Lidl, Kruidvat en Action scoort

#2 Aldi aanbiedingen week 1 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Hometrainer bij Aldi

Het jaar is net begonnen en een van je goede voornemens is wellicht om meer te sporten. Daarvoor kun je natuurlijk een duur abonnement bij de sportschool afsluiten, maar je kunt ook thuis voor de tv je oefeningen doen dankzij Aldi.

Aldi heeft deze week verschillende sportspullen in de aanbieding, waaronder een hometrainer. Deze meet zelfs je hartslag door middel van sensoren in de handvatten. Je hebt dit apparaat nu voor 179 euro.

Hometrainer Aldi
Het ideale apparaat voor je goede voornemen. (Afbeelding: Aldi)

Steelstofzuiger bij Aldi

Bij een steelstofzuiger moet je waarschijnlijk meteen denken aan Dyson. Dan heb je waarschijnlijk ook al dat enorme prijskaartje in je hoofd. Dat een draadloze steelstofzuiger niet zo duur hoeft te zijn bewijst Aldi.

Dit 2-in-1 model heeft een vermogen van 120 WW en een stofreservoir van 0,5 liter. Op een volle lading gaat deze 38 minuten mee. Bij Aldi heb je ‘m nu voor nog geen 60 euro.

Steelstofzuiger Aldi
Met dit apparaat bijt jezelf zeker niet vast in het stof. (Afbeelding: Aldi)

Saturatiemeter bij Aldi

Als je jouw gezondheid in de gaten wil houden, is een saturatiemeter onmisbaar. Dit exemplaar van Aldi meet de hartslag en zuurstofverzadiging in het bloed. Zo weet je precies hoe het met jezelf gaat.

Dit apparaat heeft in totaal zeven verschillende weergavemethoden waardoor je optimaal kunt checken. Je hebt deze saturatiemeter nu met 10 euro korting voor 24,99 euro.

Saturatiemeter Aldi
je gezondheid in de gaten. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 spotgoedkope gadgets die je deze week bij Aldi, Lidl, Kruidvat en Action scoort
Sluiten