Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 mrt 2023
Leestijd: 6 minuten

De beste Aldi, Lidl, Action en Kruidvat-deals van week 10 2023

#1 Lidl aanbiedingen week 10 2023

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook handige gadgets. Van de perfecte oplader tot het ideale gadget voor jouw keuken.

Espressomachine bij Lidl

Wij zijn op de redactie gek op koffie. Het is dan ook niet raar dat er bij de koffieautomaat een enorme rij staat. Sterker nog, de ochtendspits is er soms niks bij. Op werk heb je natuurlijk vaak een goede koffiemachine, maar dat lekkere kopje koffie met een witte schuimlaag wil je natuurlijk ook in je eigen huis. Normaal is zo’n machine best duur, maar niet bij Lidl.

Lidl heeft namelijk een heuse espressomachine in de aanbieding die je koffie laat maken als een echte barista. Met 149 euro is het al echt een koopje, maar de supermarkt doet er nu een extra korting bovenop. Zo betaal je nu nog maar 129 euro.

Espressomachine Lidl
Heerlijke koffie. (Afbeelding: Lidl)

Robotstofzuiger bij Lidl

Stofzuigen is een van de klusjes die we het minst graag doen in huis. Gelukkig hoef je dat in de toekomst ook niet meer niet te doen, want Lidl heeft de oplossing: een robotstofzuiger.

Zoals de naam al zegt, is dit een robot die je huis stofzuigt. Je kiest uit zes verschillende programma’s om je huis schoon te krijgen. Bovendien is dit apparaat ook programmeerbaar via de afstandsbediening. Je hebt dit apparaat nu voor 149 euro.

Robotstofzuiger Lidl
Laat het voor je doen! (Afbeelding: Lidl)

Fietsendrager bij Lidl

Ga je graag op fietsvakantie? Dan is een fietsendrager een onmisbaar gadget. Lidl heeft er een die nu flink goedkoper is. Bovendien is dit model ook geschikt voor elektrische fietsen, waardoor je zelfs je gemotoriseerde vriend meeneemt op vakantie.

Deze fietsendrager bij Lidl is geschikt voor vier fietsen, wat ongeveer 60 kilo is. Houd er wel rekening mee dat elektrische fietsen wat zwaarder zijn, dus check vooraf het gewicht. Normaal kost dit gadget 429,95 euro, maar niet deze week. Je hebt ‘m voor 319 euro.

Fietsendrager Lidl
Ideaal voor op vakantie. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!