Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 mrt 2023
Leestijd: 6 minuten

De beste Aldi, Lidl, Action en Kruidvat-deals van week 10 2023

#2 Aldi aanbiedingen week 10 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Hogedrukreiniger bij Aldi

Het lijkt er nog niet echt op, maar de lente komt eraan. Dat wordt ook weer de tijd om buiten te zitten. Dat wil je natuurlijk doen op een prachtig terras, maar eerst moet je ‘m schoonmaken en dat is een klerenwerkje. Dat kan een stuk gemakkelijker met deze hogedrukreiniger van Aldi.

Dit apparaat heeft een vermogen van 2400 Watt, dat goed is voor een druk van maximaal 170 bar. Daarnaast krijg je er ook verschillende opzetstukken bij en een reinigingsoplossing bij, zodat alles ook echt heel schoon wordt. Je hebt deze hogedrukreiniger voor 129 euro bij Aldi.

Hogedrukreiniger Aldi
Een schone oprit. (Afbeelding: Aldi)

Digitale keukenweegschaal bij Aldi

Een keukenweegschaal is onmisbaar als je een echte thuiskok bent. Het maken van de perfecte maaltijd vraagt natuurlijk om precisie. Gelukkig hoef je jezelf niet blauw te betalen aan dit gadget, want bij Aldi is die nu extra voordelig.

Sterker nog, je hebt de keuze uit verschillende soorten. Er is zelfs een lepelweegschaal, waarmee je makkelijk het gewicht ziet van bijvoorbeeld een schep suiker. Zo wordt koken een eitje. Je hebt ze bij Aldi nu voor 6,99 euro per stuk.

Keukenweegschaal Aldi
Keukenweegschaal. (Afbeelding: Aldi)

Elektrische grasmaaier bij Aldi

Niet alleen wil je in de lente een schoon terras, ook een gladgemaaid gazon kan niet misstaan in de tuin. Zo kun je er lekker op liggen als het weer weer wat beter is. Aldi heeft er nu een in de aanbieding, of zoals de supermarkt het zelf noemt: een elektrische verticuteerder.

In totaal heeft deze elektrische grasmaaier vijf verschillende werkdieptes. Eenmaal gemaaid komen de sprietjes terecht in de opvangzak van 45 liter. Je betaalt voor dit apparaat 99 euro.

Elektrische grasmaaier Aldi
Maak je gazon weer in topconditie. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!