Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 mrt 2023
Leestijd: 6 minuten

De beste Aldi, Lidl, Action en Kruidvat-deals van week 10 2023

#3 Action aanbiedingen week 10 2023

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even te doorzoeken naar gadgets.

Steelstofzuiger bij Action

Tegenwoordig is de steelstofzuiger de standaard voor het schoonmaken van je huis. Met dit apparaat kun je makkelijk overal bij. Het mooie aan dit apparaat is dat je de bovenkant simpel loskoppelt zodat je een kruimeldief hebt.

Natuurlijk ken je de exemplaren van Dyson, maar die zijn behoorlijk prijzig. Dat is bij deze van Action zeker niet het geval. Sterker nog, deze kost maar 10 procent van wat je voor een Dyson betaalt. Je hebt ‘m namelijk voor 29,95 euro.

Steelstofzuiger Action
Veel zuigen voor weinig. (Afbeelding: Action)

Onkruidbrander bij Action

Met de grasmaaier van Aldi maak je natuurlijk je gazon in topconditie, maar hoe doe je dat op je terras? Hoe krijg je al dat onkruid weg? Daar is een oplossing voor, maar dan moet je wel naar Action. De winkel voor bijna alles heeft een onkruidbrander.

Deze brander voor in de tuin kun je op 80 maar ook 600 graden zetten. Zo heeft het onkruid geen schijn van kans. Heel duur is dit apparaat niet. Bij Action heb je ‘m nu voor 15,95 euro.

Onkruidbrander Action
Weg met het onkruid. (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!