Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 14 mrt 2023
Leestijd: 5 minuten

Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets

#1 Lidl aanbiedingen week 11 2023

Welkom bij Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook handige gadgets. Van een telescoop tot een goedkope stofzuiger.

Accu-stofzuiger bij Lidl

Is een Dyson net wat te duur voor je, maar wil je toch een moderne steelstofzuiger? Dan kun je deze week naar Lidl. De supermarkt heeft een exemplaar in de aanbieding van het merk Grundig. Deze kan tevens dweilen, zodat je vloer weer helemaal schoon is.

Lidl geeft nu een flinke korting op deze steelstofzuiger. De adviesprijs ligt op 309 euro, maar nu heb je ‘m al voor 178,39 euro. Dat is een korting van 42 procent.

Grundig steelstofzuiger Lidl
Grondig stofzuigen. (Afbeelding: Grundig)

Telescoop bij Lidl

Bij WANT houden we ervan om naar de sterren te turen en dat doe je natuurlijk het best met een telescoop. Hiervoor hoef je niet naar een speciale winkel toe, want deze is gewoon verkrijgbaar bij Lidl.

Deze Bresser telescoop vergroot tot 525 keer. Zo kun je sterren, planeten en de maan nog beter zien. Bovendien krijg je er ook nog uitgebreide accessoires bij. Deze telescoop heb je bij Lidl nu voor 99,99 euro in plaats van 119,90.

Telescoop Lidl
Turen naar de sterren. (Afbeelding: Bresser)

3-in-1 combi-apparaat bij Lidl

Je kunt natuurlijk allemaal aparte gereedschapsmachines kopen, maar Lidl heeft nu wel een heel handig model waarbij je drie apparaten in één hebt. Dit is namelijk een schroefboormachine, reciprozaag en multitool in een.

Zo heb je dus drie apparaten in één en dat scheelt je een hoop geld. Houd er wel rekening mee dat je een aparte oplader moet kopen. Je hebt deze machine nu voor 69,99 euro.

Lidl drie in een
Drie verschillende gereedschappen in één. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets
Sluiten