Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 14 mrt 2023
Leestijd: 5 minuten

Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets

#2 Aldi aanbiedingen week 11 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Massageapparaat bij Aldi

Een goede massage op zijn tijd wil iedereen wel. Toch hoef je daarvoor niet naar een massagesalon, want je kunt het gewoon zelf dankzij Aldi.

De supermarkt heeft zowel een hoofd- als oogmassageapparaat in de aanbieding. Terwijl die voor je hoofd vier massageknoppen heeft met elk zeven armen, speelt het oogmassageapparaat muziek af en heeft deze vijf massagemodi met vibratie. Je hebt één van de twee voor 24,99 euro.

Massageapparaat Aldi
Masseren kun je zelf. (Afbeelding: Aldi)

Kledingstomer bij Aldi

Wil je jouw eigen kleding in topvorm houden, maar niet veel geld betalen aan een stomerij? Aldi heeft voor jou de oplossing. De supermarkt heeft nu een heuse keldingstomer in de aanbieding.

Deze machine heeft tot 15 minuten continu stoomtoevoer voor het strijken, stomen, opfrissen en desinfecteren van kleding. Zo hoef je een kledingstuk niet meer in de wasmachine te stoppen als je ‘m snel wil reinigen. Je betaalt voor dit apparaat bij Aldi nu 19,99 euro.

Kledingstomer Aldi
Stoom! (Afbeelding: Aldi)

Solar grondverlichting bij Aldi

Verlichting voor je tuin heb je niet alleen bij Philips Hue. Er zijn uiteraard ook andere merken die dergelijke producten een stuk goedkoper aanbieden. Aldi heeft speciale verlichting in de aanbieding die zorgt dat je tuin schittert als nooit tevoren.

Aldi heeft namelijk tuinverlichting in de aanbieding die werkt op zonne-energie. Zo heb je dus geen lelijke kabels in de tuin liggen. Je hebt keuze uit verschillende led spots, hele en halve bollen. Je hebt ze voor 11,99 euro per stuk.

Aldi tuinverlichting
Verlicht je tuin. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets
Sluiten